Logo Design & Branding

EEN BRANDING DIE 100% BIJ JOU PAST!

Ben jij op zoek naar een professioneel logo ontwerp of branding om je bedrijf helemaal op de kaart te zetten? Waarin de passie voor je werk duidelijk naar voren komt en die jouw verhaal verteld? Dan ben je bij Marjolein Vormgeving aan het juiste adres! Ook al is je branche nog zo vol, we gaan er alles aan doen om een visuele identiteit neer te zetten waarmee jij je kan onderscheiden.

Geef je bedrijf een boost

‘‘HET IS MIJN MISSIE OM ONDERNEMERS TE HELPEN MET EEN BRANDING DIE ÉCHT BIJ HUN PAST WAARDOOR ZE MEER KLANTEN KUNNEN AANTREKKEN’’

Met een sterke branding kun je jouw bedrijf een boost geven waardoor je een hogere omzet kunt behalen. Op basis van jouw wensen en kernwaarden ga ik aan de slag om een ontwerp te maken die 100% past bij jou als persoon en helemaal aansluit bij jouw passie. Het is voor mij altijd weer een uitdaging om een ontwerp te maken zodat jij jouw droom kan waarmaken. En waardoor het meteen duidelijk wordt waarom klanten jou moeten kiezen. Een investering die ervoor zorgt dat jij jouw ideale klant kunt binnenhalen.

Mijn werkwijze

LOGO ONTWERP OP MAAT

Na akkoord op de offerte bespreken we je wensen en ga ik voor je aan de slag. Je ontvangt daarna een eerste concept met meerdere voorstellen waar je uit kunt kiezen. Denk hierbij aan verschillende kleurencombinaties en typografie. Hierop volgen zoveel correctierondes als nodig zijn, net zolang totdat jij helemaal tevreden bent en het ‘wauw’ gevoel hebt! Na betaling ontvang je het logo in verschillende bestandsformaten die je overal voor kunt gebruiken (voor web en drukwerk).

Het complete plaatje

DE VISUELE IDENTITEIT VOEREN WE DOOR IN ALLE HUISSTIJL ITEMS, ZODAT HET ÉÉN GEHEEL WORDT

Als je ook een huisstijl ontwerp wilt laten maken ga ik op basis van het logo verder voor je aan de slag. Ook voor deze items ontvang je een aantal voorstellen. Deze huisstijl items lever ik na akkoord en betaling drukklaar aan, zodat je deze bestanden zelf makkelijk bij een drukker kunt aanleveren. Daarnaast ontvang je een huisstijl handboekje met daarin het kleurenpallet (inclusief kleurcodes) en de lettertypes, zodat je de branding makkelijk zelf kunt doorvoeren op je website en social media.

Ben je enthousiast en klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Stuur gerust een mail om kennis te maken en je ideeën te delen!

LET’S MEET!

Mooie woorden

DEZE KLANTEN GINGEN JE AL VOOR:

“Het logo past echt helemaal bij mij en ik vind hem zó gaaf geworden!
Heel erg fijn dat er zo vaak iets aangepast kon worden, je werkwijze is echt heel erg fijn! Nogmaals super bedankt, je bent echt heel goed in wat je doet!”

Photography by Nicolette, ontwerp logo & huisstijl

”Joehoee! Wij zijn erg blij met de huisstijl en het logo die Marjolein voor ons ontworpen heeft. Na één keer uit te leggen wat we wilden, had ze al snel een aantal ontwerpen klaar. Deze pasten helemaal bij onze verwachting. Fijn en snel contact, veel verschillende ontwerpen en een top resultaat. Super bedankt Marjolein!”

Lydia van Joehoee.nl, ontwerp logo & huisstijl