GEFELICITEERD! JULLIE GAAN TROUWEN!
DAAR HOORT NATUURLIJK EEN FEESTELIJKE UITNODIGING BIJ.

Ik help je graag met een trouwkaart ontwerp die helemaal bij jullie past, een kaart met een wauw-effect! Er zijn twee opties mogelijk: Een unieke trouwkaart op maat die gemaakt wordt op basis van jullie wensen of een bestaande kaart uit het overzicht met alle trouwkaarten.

1. Trouwkaart op maat

Leuk als je een persoonlijke trouwkaart wilt laten maken! Ik ga dan aan de slag op basis van jullie wensen en ideeën om een nieuwe kaart te maken. Bij een trouwkaart op maat ontvangen jullie in een conceptfase verschillende voorstellen waar jullie uit kunnen kiezen. Daarna ontvang ik graag jullie feedback, zodat we samen jullie eigen kaart maken!

• Conceptfase met meerdere voorstellen
• Verschillende lettertypes, kleurencombi’s en elementen
• Een nieuw ontwerp speciaal voor jullie

2.Bestaande trouwkaart

Heb je een kaart gezien op de website die al helemaal naar wens is? Of waar nog een paar kleine aanpassingen aan moeten gebeuren? Bijvoorbeeld een andere kleur? Of misschien wil je een combinatie van 2 kaarten van de website. Geef dit aan bij je aanvraag en dan zorg ik ervoor dat een bestaande kaart op maat wordt gemaakt met jullie gegevens.

• 1 voorstel op basis van bestaande kaart
• Kleuraanpassing, ander formaat of papiersoort geen probleem
• Combinatie met andere kaart van website mogelijk

Trouwkaart laten ontwerpen

HOE WERKT HET? EEN TROUWKAART IN 5 STAPPEN

Ben je ook enthousiast geworden en wil je graag een unieke trouwkaart? Voor elke aanvraag volg ik de onderstaande werkwijze.
Heb nog vragen over de werkwijze? Kijk dan even bij de pagina Veelgestelde vragen of stuur een mailtje met je vraag.

Stappenplan trouwkaart

1. OFFERTE AANVRAGEN

Via het contactformulier kun je een offerte aanvragen. Voordat ik aan de slag kan ontvang ik graag jullie wensen voor de kaart. Het zou fijn zijn als je dit zo compleet mogelijk kunt invullen, zodat je meteen een duidelijke offerte kunt ontvangen. Denk hierbij aan voorkeur voor het formaat kaart, de papiersoort, het aantal benodigde kaarten, of je een tekstwissel nodig hebt voor verschillende versies en eventuele accessoires (touw, lint of sluitstickers).

2. ONTWERPPROCES

Nadat je de offerte hebt goedgekeurd zet ik jullie kaart op mijn planning. Ik ontvang dan graag de teksten voor op de kaart, zoals jullie gegevens en eventuele foto’s. Ik ga dan aan de slag met een eerste digitale proef van de kaart. Afhankelijk van de planning duurt dit ongeveer 3-4 weken. Hierna volgen dan nog een aantal correctierondes.

3. PROEFDRUK VAN DE KAART

Zodra jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp en een akkoord hebben gegeven laat ik een proefdruk maken bij de drukker. Je ontvangt de kaart dan per post en kunt zien hoe de kaart er in het echt uitziet. Controleer nog een keer goed of alle gegevens juist zijn. De levertijd van een proefdruk is ongeveer 3-4 werkdagen. De eerste proefdruk is altijd gratis, mocht je er meerdere willen ontvangen dan kan dit tegen een kleine vergoeding.

4. AKKOORD & BETALING

Als jullie helemaal blij zijn met de proefkaart die jullie hebben ontvangen geef je een akkoord op de kaart. Jullie ontvangen dan de factuur voor de betaling en de trouwkaarten gaan dan in productie.

5. VERZENDING

De levertijd voor de kaarten is gemiddeld 3-4 werkdagen. Voor de vlaggetjeskaarten en kaarten met foliedruk gelden een langere productietijd, waardoor de gemiddelde levertijd van deze kaarten 4-5 werkdagen is. De kaarten worden verstuurd met PostNL en je ontvangt een track en trace code zodat je het pakket kunt volgen. Het is ook mogelijk om de kaarten op te halen in Ede op afspraak.

Enthousiast geworden? Stuur gerust een mailtje voor een vrijblijvende offerte.

OFFERTE AANVRAGEN