GEFELICITEERD! JULLIE GAAN TROUWEN!
DAAR HOORT NATUURLIJK EEN FEESTELIJKE UITNODIGING BIJ.

Ik help je graag met een trouwkaart ontwerp die helemaal bij jullie past, een kaart met een wauw-effect! Er zijn twee opties mogelijk: Een unieke trouwkaart op maat die gemaakt wordt op basis van jullie wensen of een bestaande kaart uit mijn collectie die je zelf kunt opmaken in mijn webshop.

1. Webshop

Heb je een bestaande kaart gezien in een standaard formaat dan verwijs is je graag door naar mijn eigen webshop: Alle standaard formaat kaarten kun je terugvinden op mijn webshop. Hier kun je met de editor de kaart gemakkelijk zelf aanpassen en bestellen.
Naar de webshop

2.Kaart op maat

Wil je graag dat ik zelf voor jullie aan de slag ga? Dan kun je een aanvraag doen voor een kaart op maat. Je kunt via het contactformulier jullie wensen invullen en dan ontvang je een offerte. Ik ga dan voor jullie aan de slag en je hebt persoonlijk contact met mij. Per mail ontvang je dan de voorstellen en jullie kunnen hier feedback op geven. Ik ontwerp de kaart dan helemaal op basis van jullie wensen. Hieronder kun je lezen hoe het precies in zijn werk gaat.

Trouwkaart laten ontwerpen

HOE WERKT HET? EEN TROUWKAART OP MAAT IN 5 STAPPEN

Ben je ook enthousiast geworden en wil je graag een unieke trouwkaart? Voor elke aanvraag volg ik de onderstaande werkwijze.
Heb nog vragen over de werkwijze? Kijk dan even bij de pagina Veelgestelde vragen of stuur een mailtje met je vraag.

Stappenplan trouwkaart op maat

1. OFFERTE AANVRAGEN

Via het contactformulier kun je een offerte aanvragen. Voordat ik aan de slag kan ontvang ik graag jullie wensen voor de kaart. Het zou fijn zijn als je dit zo compleet mogelijk kunt invullen, zodat je meteen een duidelijke offerte kunt ontvangen. Denk hierbij aan voorkeur voor het formaat kaart, de papiersoort, het aantal benodigde kaarten, of je een tekstwissel nodig hebt voor verschillende versies en eventuele accessoires (touw, lint of sluitstickers).

2. ONTWERPPROCES

Nadat je de offerte hebt goedgekeurd zet ik jullie kaart op mijn planning. Ik ontvang dan graag de teksten voor op de kaart, zoals jullie gegevens en eventuele foto’s. Ik ga dan aan de slag met een eerste digitale proef van de kaart. Afhankelijk van de planning duurt dit ongeveer 3-4 weken. Hierna volgen dan nog een aantal correctierondes.

3. PROEFDRUK VAN DE KAART

Zodra jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp en een akkoord hebben gegeven laat ik een proefdruk maken bij de drukker. Je ontvangt de kaart dan per post en kunt zien hoe de kaart er in het echt uitziet. Controleer nog een keer goed of alle gegevens juist zijn. De levertijd van een proefdruk is ongeveer 3-4 werkdagen. De eerste proefdruk is altijd gratis, mocht je er meerdere willen ontvangen dan kan dit tegen een kleine vergoeding.

4. AKKOORD & BETALING

Als jullie helemaal blij zijn met de proefkaart die jullie hebben ontvangen geef je een akkoord op de kaart. Jullie ontvangen dan de factuur voor de betaling en de trouwkaarten gaan dan in productie.

5. VERZENDING

De levertijd voor de kaarten is gemiddeld 3-4 werkdagen. Voor de vlaggetjeskaarten en kaarten met foliedruk gelden een langere productietijd, waardoor de gemiddelde levertijd van deze kaarten 4-5 werkdagen is. De kaarten worden verstuurd met PostNL en je ontvangt een track en trace code zodat je het pakket kunt volgen. Het is ook mogelijk om de kaarten op te halen in Ede op afspraak.

Enthousiast geworden? Stuur gerust een mailtje voor een vrijblijvende offerte.

OFFERTE AANVRAGEN