GEFELICITEERD! JULLIE VERWACHTEN EEN PRACHTIG WONDER!
DAAR HOORT NATUURLIJK EEN BIJZONDER GEBOORTEKAARTJE BIJ.

Ik help je graag met een geboortekaart ontwerp die helemaal bij jullie past, een kaart met een wauw-effect! Er zijn twee opties mogelijk: Een uniek geboortekaartje op maat die gemaakt wordt op basis van jullie wensen of een bestaande kaart uit het overzicht met alle geboortekaartjes.

1.Geboortekaartje op maat

Leuk als je een persoonlijk geboortekaartje wilt laten maken! Ik ga dan aan de slag op basis van jullie wensen en ideeën met een nieuwe kaart. Bij een geboortekaartje op maat ontvangen jullie in een conceptfase verschillende voorstellen waar jullie uit kunnen kiezen. Daarna ontvang ik graag jullie feedback, zodat we samen jullie eigen kaart maken!

• Conceptfase met meerdere voorstellen
• Verschillende lettertypes, kleurencombi’s en elementen
• Een nieuw ontwerp speciaal voor jullie

2.Bestaand geboortekaartje

Heb je een kaartje gezien op de website die al helemaal naar wens is? Of waar nog een paar kleine aanpassingen aan moeten gebeuren? Bijvoorbeeld een andere kleur? Of misschien wil je een combinatie van 2 kaartjes van de website. Geef dit aan bij je aanvraag en dan zorg ik ervoor dat een bestaand kaartje op maat wordt gemaakt met jullie gegevens.

• 1 voorstel op basis van bestaande kaart
• Kleuraanpassing, ander formaat of papiersoort geen probleem
• Combinatie met andere kaart van website mogelijk

Geboortekaartje laten ontwerpen

HOE WERKT HET? EEN GEBOORTEKAARTJE IN 6 STAPPEN

Ben je ook enthousiast geworden en wil je graag een uniek geboortekaartje? Voor elke aanvraag volg ik de onderstaande werkwijze.
Heb nog vragen over de werkwijze? Kijk dan even bij de pagina Veelgestelde vragen of stuur een mailtje met je vraag.

Stappenplan geboortekaartje

1. OFFERTE AANVRAGEN

Via het contactformulier kun je een offerte aanvragen. Voordat ik aan de slag kan ontvang ik graag jullie wensen voor de kaart. Het zou fijn zijn als je dit zo compleet mogelijk kunt invullen, zodat je meteen een duidelijke offerte kunt ontvangen. Denk hierbij aan voorkeur voor het formaat kaartje, de papiersoort, het aantal benodigde kaartjes en eventuele accessoires (touw, lint of sluitstickers).

2. ONTWERPPROCES

Nadat jullie de offerte hebben goedgekeurd zet ik jullie kaartje op mijn planning. Ik ontvang dan graag de teksten voor op de kaart, zoals jullie gegevens en eventueel een gedichtje. Ik ga dan aan de slag met een eerste digitale proef van de kaart. Afhankelijk van de planning duurt dit ongeveer 2-4 weken.

3. PROEFDRUK VAN DE KAART

Zodra jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp en een akkoord hebben gegeven laat ik een proefdruk maken bij de drukker. Je ontvangt het kaartje dan per post en kunnen zien hoe het kaartje er in het echt uitziet. De levertijd van een proefdruk is ongeveer 3-4 werkdagen. De eerste proefdruk is altijd gratis, mocht je er meerdere willen ontvangen dan kan dit tegen een kleine vergoeding.

4. AKKOORD PROEFDRUK & BETALING

Als jullie helemaal blij zijn met de proefkaart die jullie hebben ontvangen geef je een akkoord op het kaartje. Je ontvangt dan de factuur voor de betaling. Mocht je eventueel de enveloppen al eerder willen ontvangen, dan is dat zeker mogelijk. Geef dit dan aan bij je aanvraag. Nadat de betaling binnen is worden de enveloppen rechtstreeks vanaf de drukker naar jouw adres verzonden. Hier zijn geen meerkosten aan verbonden. Dan is het afwachten totdat de kleine geboren wordt!

5. BABY GEBOREN!

Hoera, jullie kleine wonder is geboren! Je mag de ontbrekende gegevens en eventuele foto’s doormailen. Daarna ontvang je nog een definitieve digitale proef van het kaartje. Controleer nog een keer goed of alle gegevens juist zijn. Pas na een akkoord wordt het kaartje naar de drukker verstuurd.

6. VERZENDING

De levertijd voor de kaartjes is gemiddeld 3-4 werkdagen. Voor de vlaggetjeskaarten en kaartjes met foliedruk gelden een langere productietijd, waardoor de gemiddelde levertijd van deze kaartjes 4-5 werkdagen is. Let op: indien de kaart akkoord is gegeven voor 12.00 uur dan wordt diezelfde dag nog als werkdag meegerekend. Worden de kaarten later akkoord gegeven dan gaat de eerste werkdag de volgende dag pas in. De kaarten worden verstuurd met PostNL en je ontvangt een track en trace code zodat je het pakket kunt volgen. Het is ook mogelijk om de kaarten op te halen in Ede op afspraak

Enthousiast geworden? Stuur gerust een mailtje voor een vrijblijvende offerte.

OFFERTE AANVRAGEN