Pocketfold trouwkaart laten ontwerpen

Ik ben een enorme fan van de pocketfold trouwkaarten: een luxe trouwkaart met een mapje en meerdere inlegkaartjes. De trouwkaart is zo een cadeautje om te versturen aan jullie gasten. In deze blog deel ik een aantal van mijn favoriete pocketfold kaarten.

Pocketfold trouwkaart laten ontwerpen

Meerdere inlegkaartjes

Op de inlegkaartjes kan veel informatie staan en door middel van een tekstwissel kan duidelijk onderscheid gemaakt worden tussen bijvoorbeeld de daggasten en avondgasten. Zo is er bijvoorbeeld de ruimte om een uitgebreide tijdlijn te plaatsen of een boodschap van jullie ceremoniemeesters. De inlegkaarten kunnen in verschillende formaten worden besteld.

Verschillende formaten pocketfold mapjes

Het formaat van de pocketfold kan helemaal naar wens worden gemaakt. Vierkant, staand of liggend, een rechte of schuine flap, met of zonder insteek envelopje: alles is mogelijk! Dat maakt het maken van een pocketfold trouwkaart ook zo leuk: we kunnen de kaart helemaal op basis van jullie wensen ontwerpen. Ook kan het pocketfold mapje in alle verschillende papiersoorten worden besteld.

Pocketfold trouwkaart laten ontwerpen

Pocketfold trouwkaart met folie

Willen jullie de pocketfold kaart laten afwerken met folie? Dat kan! Jullie kunnen kiezen uit goudfolie, zilverfolie of koperfolie. Extra mooi is om ook de inlegkaartjes aan de binnenkant te voorzien van folie voor een luxe uitstraling.

Een totaalpakket

Om de trouwkaart helemaal compleet te maken kunnen jullie nog kiezen voor bijpassende gekleurde enveloppen, een sluitsticker op maat of een bijpassend kleur touw of lint. Zo versturen jullie straks een trouwkaart met een echt ‘wauw-effect!’

Pocketfold trouwkaart laten ontwerpen

Voorbeelden

Op de pagina trouwkaarten kunnen jullie pocketfold kaarten zien die ik eerder heb mogen ontwerpen. Klik bovenaan op het filter met ‘pocketfold’ en alle kaarten komen tevoorschijn. Of volg me op Instagram voor meer nieuwe kaarten. Ik help jullie graag met een ontwerp op maat voor een pocketfold trouwkaart. Nog vragen over de mogelijkheden van een pocketfold? Laat het me weten en stuur gerust een mailtje.

Marjolein Vormgeving trouwkaart ontwerp geboortekaartje op maat grafisch ontwerper

Volg me online: