Even voorstellen

HELLO THERE, NICE TO MEET YOU!

Mijn naam is Marjolein de Haan. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en ik mag nu elke dag doen wat ik het liefste doe. Mooie dingen maken. Na mijn studie HBO Communicatie heb ik 5 jaar als grafisch ontwerper bij een reclamebureau gewerkt. Al tijdens mijn studie begon het te kriebelen en kluste ik bij met het maken van logo’s en huisstijlen. Na een aantal trouwkaarten en geboortekaartjes voor vrienden en familie te hebben gemaakt wist ik het zeker: dit is mijn droombaan! In 2014 schreef ik me in bij de KvK en sindsdien werk ik met heel veel plezier voor Marjolein Vormgeving.

Ik ben een perfectionist en stuur dan ook geen enkel ontwerp de deur uit zonder dat alle details kloppen. Ik hou van mooie letters en kan echt verliefd worden op een bepaald lettertype. Ik hou ervan om nieuwe dingen te maken. Om mezelf te blijven uitdagen en vernieuwend te zijn. Het is altijd weer een feest om een bijzonder kaartje te mogen maken of een logo voor iemand die net als ik dromen wil najagen. En elke keer als ik drukwerk ontvang van de drukker of een van mijn logo’s ergens zie hangen krijg ik weer een klein geluksmomentje.

Naast ontwerpen hou ik enorm veel van zingen, zelfgemaakte pizza’s met heel veel groente en het maken van verre reizen. Ik ben gek op fotograferen en het maken van mooie plaatjes. Je ziet mij dan ook vaak met mijn camera, die gaat overal mee naartoe. Ik kan niet zonder mijn kelim boots en heb er inmiddels al veel te veel. Spreekt mijn stijl je aan of heb je een vraag? Stuur gerust een mailtje om kennis te maken!

MY FAVORITES

Mijn werkplek, wonen op de Veluwe, kelim boots, mijn camera en onze reis naar Nieuw-Zeeland:

Blije klanten:

”De kaarten zijn helemaal naar ons zin! Super bedankt voor je tijd en werk! We zijn erg blij dat we bij jou terecht zijn gekomen.”

Rene & Roselinde, ontwerp trouwkaart

”Joehoee! Wij zijn erg blij met de huisstijl en het logo die Marjolein voor ons ontworpen heeft. Na één keer uit te leggen wat we wilden, had ze al snel een aantal ontwerpen klaar. Deze pasten helemaal bij onze verwachting. Fijn en snel contact, veel verschillende ontwerpen en een top resultaat. Super bedankt Marjolein!”

Lydia Lantinga, Joehoee.nl

”We hebben zoveel leuke reacties ontvangen op de vlaggetjeskaart! De verloskundige zei dat ze nog nooit zo’n leuk kaartje had gezien (en die ziet er veel…) Wij zijn er super blij mee!”

Renske Knevel, ontwerp geboortekaartje