Het geboortekaartje van onze Jasmijn

Daar is ie dan, het geboortekaartje van ons mooie meisje! Het was een super leuk proces om met een geboortekaartje voor onszelf aan de slag te mogen gaan na het maken van zoveel kaarten voor klanten. Ik heb lang nagedacht over wat ik zelf nou mooi vind. De druk lag natuurlijk wel hoog na heel veel berichtjes en opmerkingen te hebben ontvangen dat iedereen zo nieuwsgierig was naar ons geboortekaartje 😉 Ik wilde graag een kaart die wat anders was als de kaartjes die ik eerder had gemaakt. Hierbij deel ik graag het eindresultaat met jullie.

Geboortekaartje Jasmijn goudfolie preegdruk bloemen

Verschillende druktechnieken

Voor het geboortkaartje heb ik verschillende druktechnieken gebruikt: de verhoogde preegdruk met de Jasmijn bloemetjes, de kaart is extra dik door het verlijmen van meerdere lagen papier (inclusief lichtroze tussenlaag!) en natuurlijk de afwerking met goudfolie.

Geboortekaartje Jasmijn goudfolie preegdruk bloemen

Watercolour bloemen

De bloemetjes en takjes heb ik geverfd met waterverf. Als je me al een tijdje volgt weet je dat ik veel onderdelen van de geboortekaartjes zelf heb getekend of geverfd zoals bij de geboortekaartjes collecties Watercolor en Patronen. Voor het kaartje van Jasmijn wilde ik graag nieuwe bloemen maken, zodat het helemaal een uniek kaartje is. En de bloemen passen natuurlijk ook perfect bij haar naam!

Geboortekaartje Jasmijn goudfolie preegdruk bloemen

In stijl verstuurd

Om het geheel af te maken maakte ik bijpassende postzegels, sluitstickers en een voering voor de envelop, zodat alles mooi bij elkaar past! Het was een feest om zo’n mooi compleet pakketje te kunnen versturen naar al onze familie en vrienden. Ik ben super blij met het eindresultaat van het geboortekaartje!

Geboortekaartje Jasmijn goudfolie preegdruk bloemen
Marjolein Vormgeving trouwkaart ontwerp geboortekaartje op maat grafisch ontwerper

Volg me online: