Watercolor Foliekaartjes

Trots presenteer ik mijn eigen collectie met geboortekaartjes! Alle elementen van de kaartjes heb ik met de
hand geschilderd met waterverf. Helemaal eigen, origineel en echte Marjolein kaartjes!

Deze collectie met geboortekaartjes kun je vinden op mijn eigen webshop: www.studiomarjoleinvormgeving.nl
Hier kun je de kaarten uit mijn collecties zelf helemaal naar wens opmaken in de editor en bestellen.

Ben je enthousiast over mijn geboortekaartjes en wil je graag weten hoe het in zijn werk gaat? Op de pagina Werkwijze kun je lezen wat het stappenplan is om een geboortekaartje te bestellen. Liever een andere papiersoort? Dat is zeker mogelijk. Alle kaarten van de website kunnen op een andere papiersoort worden besteld. Hier kun je een overzicht vinden met alle papiersoorten. Wil je weten of mijn kaarten binnen jullie budget passen? Op de pagina Tarieven kun je onderaan een overzicht vinden met een aantal prijsvoorbeelden van verschillende kaarten. Zo heb je alvast een idee van de kosten.

Enthousiast geworden? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

OFFERTE AANVRAGEN