Collectie geboortekaartjes patroontjes

Yes, alweer mijn tweede collectie met geboortekaartjes! Ook deze keer ben ik zelf aan het tekenen gegaan en ik ben zo blij met het eindresultaat! Ik hou ontzettend veel van patroontjes, dus deze collectie past helemaal bij mijn eigen stijl.

Deze collectie met geboortekaartjes kun je vinden op mijn eigen webshop: www.studiomarjoleinvormgeving.nl
Hier kun je de kaarten uit mijn collecties zelf helemaal naar wens opmaken in de editor en bestellen.

Ben je enthousiast over mijn geboortekaartjes en wil je graag weten hoe het in zijn werk gaat? Op de pagina Werkwijze kun je lezen wat het stappenplan is om een geboortekaartje te bestellen. Liever een andere papiersoort? Dat is zeker mogelijk. Alle kaarten van de website kunnen op een andere papiersoort worden besteld. Hier kun je een overzicht vinden met alle papiersoorten. Wil je weten of mijn kaarten binnen jullie budget passen? Op de pagina Tarieven kun je onderaan een overzicht vinden met een aantal prijsvoorbeelden van verschillende kaarten. Zo heb je alvast een idee van de kosten.

Enthousiast geworden? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

OFFERTE AANVRAGEN
Geboortekaartje collectie patroon goudfolie
Geboortekaartje collectie patroon goudfolie
Geboortekaartje collectie patroon goudfolie
Geboortekaartje collectie patroon goudfolie zilverfolie koperfolie
Geboortekaartje collectie patroon goudfolie
Geboortekaartje collectie patroon goudfolie