Kleurenoverzicht enveloppen

Bij elke bestelling van kaarten zitten er standaard witte enveloppen bij inbegrepen. Het is mogelijk om tegen een meerprijs luxe gekleurde enveloppen te bestellen. Er is keuze uit onderstaande kleuren. Zit jouw kleur er niet tussen? Mail me even voor de mogelijkheden.

1. Standaard wit

2. Kraftpapier

3. Metallic goud

4. Metallic lichtgoud

5. Metallic wit

6. Metallic zilver

7. Lichtroze

8. Donkerroze

9. Fuchsia

10. Abrikoos

11. Lente groen

12. Donkergroen

13. Mintblauw

14. Laguna blauw

15. Oceaan blauw

16. Donkerblauw

17. Mintgroen

18. Olijfgroen

19. Lichtblauw

20. Oud roze

21. Zalmroze

22. Koraal

23. Okergeel

24. Kraft grijs

Sluitstickers

VERSIER DE ENVELOP IN STIJL

Maak de kaart en envelop helemaal af door een sluitsticker toe te voegen. Deze ronde stickers worden op maat gemaakt in de stijl van jullie kaart en hebben een diameter van 3 cm. Een tekst, icoontje of jullie trouwlogo: alles is mogelijk! Ook de sluitstickers kunnen worden afgewerkt met folie.

Touw & lint

EEN MOOI PAKKETJE!

Kiezen jullie voor een kaart met meerdere kaartjes als pakketje? Of een fotokaartje aan een touwtje? Maak het geheel helemaal af door een kleur touw dat precies past bij jullie kaart. Zo mooi als alles bij elkaar matcht! Ik heb jute touw, bakkerstouw, lint en satijnkoord op voorraad in heel veel verschillende kleuren. Als jullie voor een kaart met touw kiezen zal ik bij de kleurproef een aantal staaltjes met verschillende kleuren toevoegen waar jullie uit kunnen kiezen.