Interesse in een ontwerp op maat? Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd in een ontwerp op maat en ben je enthousiast over mijn stijl? Ik hoor graag van je! Neem contact op via het onderstaande contactformulier. Vergeet bij een aanvraag voor een kaart niet jullie trouwdatum of de uitgerekende datum te vermelden, zodat ik kan checken of het in mijn planning past. Ik neem alleen opdrachten aan voor nieuwe kaarten of speciale kaarten die niet in de webshop staan, zoals de luxe bedrukte pocketfoldkaarten, luikvouwkaarten, vlaggetjeskaarten, kaarten met transparant papier of preegdruk. Per maand heb ik plek voor 10 opdrachten.

Wil je weten of mijn kaarten binnen jullie budget passen? Op de pagina Tarieven kun je onderaan een overzicht vinden met een aantal prijsvoorbeelden van verschillende kaarten. Zo heb je alvast een idee van de kosten.

Heb je een kaart uit mijn collectie gezien in een standaard formaat? Dan verwijs ik je graag door naar mijn eigen webshop: www.studiomarjoleinvormgeving.nl Hier kun je de kaarten uit mijn collecties zelf helemaal naar wens opmaken in de editor en bestellen. Super makkelijk, voordeliger dan op maat en geen lange wachtlijst.

Ik streef er altijd naar om je binnen 4 werkdagen te antwoorden. Als je al een poosje wacht op mijn mail kan dat zijn omdat het even druk is, maar helaas komt mijn mail ook nog wel eens in de spambox terecht. Vergeet deze dus niet te checken.

  Marjolein Vormgeving trouwkaart ontwerp geboortekaartje op maat grafisch ontwerper

  Contactinformatie

  Marjolein Vormgeving
  Enkalaan 78
  6717 ZA Ede
  KvK: 58927611

  Email: info@marjoleinvormgeving.nl

  Volg me online: