This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Werkwijze

Werkwijze 2017-09-25T10:40:44+00:00

Logo en huisstijl ontwerp

Voor het ontwerp van een logo of huisstijl wil ik graag weten wat je wensen zijn en wat je wel en niet aanspreekt. Nadat ik genoeg informatie heb over je wensen ontvang je een offerte op maat. Zodra je akkoord bent met deze offerte ga ik aan de slag met het ontwerp. Voor het logo maak ik dan drie ontwerpen met verschillende kleurvoorstellen waar je uit kan kiezen. Hier kunnen daarna nog twee correctierondes op uitgevoerd worden, zodat je helemaal tevreden bent over het ontwerp.

Voor het ontwerp van een huisstijl zoals briefpapier en visitekaartjes maak ik een voorstel gebaseerd op het logo ontwerp. Ook hier kunnen nog twee correctierondes op uitgevoerd worden, maar wel met de voorwaarde dat je helemaal tevreden bent!

Kaartontwerp

BESTAANDE KAART VAN DE WEBSITE

Heb je een kaart gezien op de website die al helemaal naar je wens is? Of waar nog een paar kleine aanpassingen aan moeten gebeuren? Zoals een andere kleur of een tekst op een andere plek? Geef dit dan aan bij je aanvraag. Na een akkoord op de offerte ga ik aan de slag en dan ontvang je via de mail een eerste proef van het kaartje met je gegevens en de aanpassingen op dit bestaande ontwerp. Als de kaart na alle aanpassingen en het controleren van alle gegevens helemaal naar wens is, ontvang je een definitieve digitale proefdruk. Na een akkoord stuur ik de kaart door naar de drukker en ontvang je indien gewenst een papieren proefdruk per post.

Ontwerp op maat

Leuk als jullie een eigen en persoonlijke kaart willen laten maken! Hiervoor volg ik altijd het volgende stappenplan:

1. OFFERTE AANVRAGEN

Via het contactformulier kun je een offerte aanvragen voor een ontwerp op maat. Voordat ik aan de slag kan ontvang ik graag jullie wensen voor de kaart. Denk hierbij aan: 1. Het aantal stuks dat jullie straks ongeveer nodig hebben.
2. Het formaat van de kaart (Bijv. enkel of dubbelgevouwen, staand of liggend, luikvouw, een combinatie van meerdere kaartjes, etc.)
3. De papiersoort: Alle kaarten worden standaard op stevig wit papier gedrukt. Daarnaast is het ook mogelijk om de kaart op een luxere papiersoort te laten drukken zoals een papier met een mooie katoenvezel, een metallic papier met een glimmer erin of bijvoorbeeld kraftpapier.
4. Heb je meerdere versies van een kaart nodig? Zodat je bijvoorbeeld verschillende versies van je trouwkaart kan versturen naar je daggasten en feestgasten? Geef dit ook aan, dan wordt er tegen een kleine meerprijs een tekstwissel berekend.
5. De stijl van het kaartje. Denk hierbij o.a. aan typografie en kleurgebruik. Het is altijd fijn als je wat inspiratie kan meesturen of bijvoorbeeld een kaartje van de website gebruikt als leidraad.

2. ONTWERPPROCES

Nadat jullie de offerte hebben goedgekeurd kan ik aan de slag met het ontwerpproces. Afhankelijk van de planning duurt dit ongeveer 3-5 weken. Reserveer daarom op tijd en vraag naar de mogelijkheden. Je ontvangt dan een eerste proef van de kaart met verschillende voorstellen waar jullie uit kunnen kiezen. Hierna volgen er nog maximaal 3 correctierondes.

3. PROEFDRUK VAN DE KAART

Zodra jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp en een akkoord hebben gegeven laat ik een proefdruk maken bij de drukker. Jullie ontvangen deze dan per post. De levertijd van een proefdruk is ongeveer een week. De eerste proefdruk is altijd gratis, mocht je er meerdere willen ontvangen dan kan dit tegen een vergoeding.

4. AKKOORD EN BETALING

Voordat ik de bestelling bij de drukker doe, ontvangen jullie nog een laatste digitale versie van de kaart. Controleer nog een keer goed of alle gegevens juist zijn, hiervoor zijn jullie zelf eindverantwoordelijk! Na een definitief akkoord gaat de productietijd in en ontvangen jullie de factuur voor de betaling. Het duurt dan gemiddeld 4 werkdagen voordat je het pakketje met de kaarten thuis ontvangt.

Verzending

De kaarten worden verstuurd met POST NL en je ontvangt een track en trace code zodat je het pakket kunt volgen.
De levertijd voor de kaartjes is gemiddeld 3-4 werkdagen. Voor de vlaggetjeskaarten en kaartjes met foliedruk gelden een langere productietijd, waardoor de gemiddelde levertijd van deze kaartjes 4-5 werkdagen is. Het is ook mogelijk om de kaarten op te halen in Ede.