GEFELICITEERD! JULLIE GAAN TROUWEN!
DAAR HOORT NATUURLIJK EEN FEESTELIJKE UITNODIGING BIJ.

Ik help je graag met een ontwerp op basis van jullie wensen. Er zijn twee opties mogelijk: Een unieke trouwkaart op maat die helemaal gemaakt wordt op basis van jullie wensen of een bestaand kaartje die je kunt vinden in het overzicht met alle trouwkaarten.

Trouwkaart op maat

Leuk als je een eigen en persoonlijke kaart wil laten maken! Ik ga dan aan de slag op basis van jullie wensen en idee├źn om een nieuwe kaart te maken. Als je kiest voor een trouwkaart op maat ontvang je altijd een digitale proef met verschillende voorstellen waar jullie uit kunnen kiezen. Daarna ontvang ik graag jullie feedback, zodat we samen jullie eigen kaartje maken!

Bestaande trouwkaart

Heb je een kaartje gezien op de website die al helemaal naar wens is? Of waar nog een paar kleine aanpassingen aan moeten gebeuren? Bijvoorbeeld een andere kleur? Of misschien wil je een combinatie van 2 kaartjes van de website. Geef dit aan bij je aanvraag en dan zorg ik ervoor dat een bestaand kaartje op maat wordt gemaakt met jullie gegevens.

HOE WERKT HET?

TROUWKAART IN 5 STAPPEN

Ben je ook enthousiast geworden en wil je graag een unieke trouwkaart? Voor elke aanvraag volg ik de onderstaande werkwijze.
Heb nog vragen over de werkwijze? Kijk dan even bij de pagina Veelgestelde vragen of stuur een mailtje met je vraag.

Stappenplan trouwkaart

1. OFFERTE AANVRAGEN

Via het contactformulier kun je een offerte aanvragen. Voordat ik aan de slag kan ontvang ik graag jullie wensen voor de kaart. Het zou fijn zijn als je dit zo compleet mogelijk kunt invullen, zodat je meteen een duidelijke offerte kunt ontvangen. Denk hierbij aan voorkeur voor het formaat kaartje, de papiersoort, het aantal benodigde kaartjes, of je een tekstwissel nodig hebt voor verschillende versies en eventuele accessoires (touw, lint of sluitstickers).

2. ONTWERPPROCES

Nadat je de offerte hebt goedgekeurd zet ik jullie kaartje op mijn planning. Ik ontvang dan graag de teksten voor op de kaart, zoals jullie gegevens en eventuele foto’s. Ik ga dan aan de slag met een eerste digitale proef van de kaart. Afhankelijk van de planning duurt dit ongeveer 2-4 weken. Hierna volgen dan nog een aantal correctierondes.

3. PROEFDRUK VAN DE KAART

Zodra jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp en een akkoord hebben gegeven laat ik een proefdruk maken bij de drukker. Je ontvangt het kaartje dan per post en kunt zien hoe het kaartje er in het echt uitziet. Controleer nog een keer goed of alle gegevens juist zijn. De levertijd van een proefdruk is ongeveer 3-4 werkdagen. De eerste proefdruk is altijd gratis, mocht je er meerdere willen ontvangen dan kan dit tegen een kleine vergoeding.

4. AKKOORD & BETALING

Als jullie helemaal blij zijn met de proefkaart die jullie hebben ontvangen geef je een akkoord op het kaartje. Jullie ontvangen dan de factuur voor de betaling en de trouwkaarten gaan dan in productie.

5. VERZENDING

De levertijd voor de kaartjes is gemiddeld 3-4 werkdagen. Voor de vlaggetjeskaarten en kaartjes met foliedruk gelden een langere productietijd, waardoor de gemiddelde levertijd van deze kaartjes 4-5 werkdagen is. De kaarten worden verstuurd met POST NL en je ontvangt een track en trace code zodat je het pakket kunt volgen. Het is ook mogelijk om de kaarten op te halen in Ede.

Enthousiast geworden? Stuur gerust een mailtje voor een vrijblijvende offerte.

OFFERTE AANVRAGEN