KIES JE PAPIERSOORT

De papiersoort die je kiest is heel bepalend voor de uitstraling van je kaart. Het is mogelijk om uit verschillende papiersoorten te kiezen. Deze zijn ingedeeld in twee prijsklasses: standaard papier en luxe papier. Hieronder vind je een overzicht met alle papiersoorten waar je uit kunt kiezen.

1. CONQUEROR VERGE HAGELWIT
Luxe papiersoort met een mooie lijnstructuur. Deze papiersoort is hagelwit.

2. CONQUEROR VERGE NATURELLE
Luxe papiersoort met een mooie lijnstructuur. Deze papiersoort is off white.

3. BOUTIQUE JEANS
Luxe papiersoort met een mooi reliëf. Deze papiersoort is hagelwit.

4. METALLIC OFF WHITE
Luxe papiersoort met een parelmoer glans. Deze papiersoort is off white.

5. METALLIC HAGELWIT
Luxe papiersoort met een parelmoer glans. Deze papiersoort is hagelwit.

6. KRAFTPAPIER
Een luxe papiersoort in de kleur bruin.

7. STANDAARD NATUURKARTON HAGELWIT
Standaard papiersoort in de kleur hagelwit. Deze papiersoort is glad en effen.

8. STANDAARD SULFAATKARTON
Standaard papiersoort in de kleur wit. Deze papiersoort is glad en effen en een van de meest gekozen papiersoorten.

AFWERKING VAN DE KAART

Naast de verschillende papiersoorten kun je ook nog kiezen voor een aantal mogelijkheden om de kaart af te werken zoals foliedruk, kaarten rondhoeken of voorzien van schuine hoeken of boorgaatjes.

FOLIEDRUK

Maak je kaartje extra uniek door te kiezen voor digitale foliedruk. Je kunt kiezen uit goudfolie, zilverfolie of koperfolie. Folie wordt veel gebruikt in combinatie met de standaard papiersoort sulfaatkarton. Het papier wordt dan voorzien van een mooi mat laagje waar de folie overheen wordt aangebracht. De folie ligt dan op het papier. Het is ook mogelijk om folie te bestellen op een luxe papiersoort, alleen dient de folie dan uitgespaard te blijven en krijgt de folie ook het effect van het papier.

Ronde/schuine hoeken

De kaarten kunnen worden afgewerkt met ronde of schuine hoeken. Kies er bijvoorbeeld voor om de bovenste twee hoeken schuin af te laten snijden en je hebt een label tag. Deze afwerking is bij elke papiersoort mogelijk. Informeer bij je aanvraag naar de meerkosten.

Boorgaatjes

Kies je voor een kaart met meerdere losse kaartjes? Of wil je een los kaartje met een tekst of foto? Deze kaartjes kunnen dan worden afgewerkt met een klein boorgaatje, zodat ze met een touwtje of lint aan de kaart vast kunnen worden gemaakt. Deze afwerking is bij elke papiersoort mogelijk. Informeer bij je aanvraag naar de meerkosten.