This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Vlaggetjeskaarten

Vlaggetjeskaarten 2017-04-14T12:48:12+00:00

Een extra feestelijke kaart!

Maak van je kaartje of uitnodiging een feestje met een slinger met vlaggetjes! De vlaggetjeskaarten kunnen worden besteld in een slinger met 5 t/m 10 vlaggetjes. De minimum afname is 25 stuks en de slingers kunnen per 25 setjes worden besteld.

De vlaggetjes zijn enkelzijdig bedrukt op stevig wit karton en hebben het formaat van een A6 kaartje. Omdat de vlaggetjes niet goed in een standaard envelop passen i.v.m. de dikte worden er altijd A5 enveloppen bij de kaarten geleverd, zodat de slinger er goed in past en netjes kan worden verstuurd. De vlaggetjes en het satijnlint worden apart van elkaar geleverd en dienen zelf in elkaar te worden gezet.

Fotografie

Het is natuurlijk extra leuk om mooie foto’s op de slinger af te beelden van bijvoorbeeld een loveshoot of een newbornshoot. Deze foto’s dien je zelf aan te leveren. Denk er hierbij goed om dat niet alle foto’s even geschikt zijn om op een vlaggetje af te beelden. Door de vorm van het vlaggetje zijn staande foto’s bijvoorbeeld beter geschikt dan een liggende foto en moet je er op letten dat er aan de onderkant van de foto veel van de zijkant wegvalt doordat het vlaggetje in een punt naar beneden loopt. Mail gerust om te vragen of je foto’s geschikt zijn voor op de vlaggetjes. Het is ook aan te raden om wat meer foto’s mee te sturen dan nodig zijn, zodat er altijd een foto is die goed past!

Satijnlint:

Bij de slingers wordt satijnlint geleverd om de vlaggetjes mee aan elkaar te verbinden. Het satijnlint is 1 cm breed en er is keuze uit veel verschillende kleuren. Extra leuk is natuurlijk om de kleur van het satijnlint af te stemmen met de kleuren van het kaartje, de foto’s of de themakleur van je bruiloft.

Stel je eigen vlaggenlijn samen!

Het is mogelijk om de standaard vlaggenlijn voor een geboorte- of trouwkaart aan te passen naar je eigen smaak. Je kunt zelf de kleuren, achtergrond en het lettertype bepalen en een bijpassende kleur voor het satijnlint uitzoeken. Deze aanpassingen vallen gewoon binnen de prijzen voor de vlaggetjeskaarten die op de website staan. Geef deze keuzes door bij het maken van je bestelling.

Mocht je liever een geheel nieuw ontwerp op maat willen laten maken dan is dit natuurlijk ook mogelijk.
Laat weten wat je wensen zijn en je ontvangt een offerte op maat.

Kleuren

Kies één of twee van de onderstaande kleuren uit voor op de vlaggetjes.

Lettertypes

Kies één of twee lettertypes uit voor op de vlaggetjes. Het is bijvoorbeeld erg mooi om voor de namen en de kopjes een sierlijk of handgeschreven lettertype te kiezen en voor de overige tekst een duidelijk en strak lettertype.

Achtergrond

Het is mogelijk om één van deze achtergronden te kiezen als ondergrond op de vlaggetjes. Het mooiste is om het af te wisselen met een of meerdere kleuren. Een achtergrond kan indien mogelijk ook worden vervangen door een extra kleur.

Satijnlint

Uit onderstaande kleuren satijnlint kun je een keuze maken voor bij de slinger. Extra leuk is natuurlijk om de kleur van het satijnlint af te stemmen met de kleuren van het kaartje, de foto’s of de themakleur van je bruiloft.

Voorbeelden:

Hieronder staan een aantal voorbeelden van vlaggetjeslijnen die voor andere klanten
zijn gemaakt om wat inspiratie op te doen en te zien wat er allemaal mogelijk is.