Interesse? Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd in een ontwerp en ben je enthousiast over mijn stijl? Ik hoor graag van je! Neem contact op via het onderstaande contactformulier en probeer deze zo volledig mogelijk in te vullen. Vergeet bij een aanvraag voor een kaart niet jullie trouwdatum of de uitgerekende datum te vermelden, zodat ik kan checken of het in mijn planning past.

Wil je weten of mijn kaarten binnen jullie budget passen? Op de pagina Tarieven kun je onderaan een overzicht vinden met een aantal prijsvoorbeelden van verschillende kaarten. Zo heb je alvast een idee van de kosten.

Ik streef er altijd naar om je binnen 4 werkdagen te antwoorden. Als je al een poosje wacht op mijn mail kan dat zijn omdat het even druk is, maar helaas komt mijn mail ook nog wel eens in de spambox terecht. Vergeet deze dus niet te checken.

LET OP: in verband met mijn zwangerschapsverlof van 1 april t/m 31 juli 2020 neem ik beperkt opdrachten aan.

TROUWKAARTEN t/m okt 2020: VOL!
Helaas zit mijn planning al helemaal vol voor trouwkaarten met een trouwdatum t/m oktober. Voor deze periode neem ik geen opdrachten meer aan.

TROUWKAARTEN vanaf nov 2020:
Voor trouwdatums vanaf november heb ik nog genoeg ruimte. Tijdens mijn verlof ben ik alleen niet bereikbaar en ligt het ontwerpproces dus even stil.

GEBOORTEKAARTJES t/m aug 2020: VOL!
Helaas zit mijn planning al helemaal vol voor geboortekaartjes met een uitgerekende datum t/m augustus. Voor deze periode neem ik geen opdrachten meer aan.

Marjolein Vormgeving trouwkaart ontwerp geboortekaartje op maat grafisch ontwerper

Contactinformatie

Marjolein Vormgeving
Enkalaan 78
6717 ZA Ede
KvK: 58927611

Email: info@marjoleinvormgeving.nl

Volg me online: